POLITYKA PRYWATNOŚCI

Ochrona danych osobowych

Dane użytkowników strony internetowej farbynobiles.pl, zbierane za jej pośrednictwem, podlegają ochronie i nie są w żaden sposób udostępniane, przekazywane osobom trzecim. Wszystkie osoby, wchodzące na stronę, obowiązuje polityka prywatności. Jeśli jej nie akceptujesz, nie odwiedzaj tego serwisu, nie korzystaj z formularza kontaktowego, zapytaniowego.

Gdy kontaktujesz się z nami, korzystając z formularza zapytaniowego, kontaktowego przekazujesz nam swoje dane osobowe ( imię i nazwisko, adres email). Część danych zbierana jest automatycznie. Podczas twojej wizyty na stronie farbynobiles.pl zbierane są dane dotyczące twojej witryny (twój adres IP, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp.). Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników lub zbierania danych demograficznych.

Uzyskane w powyższy sposób dane nie są w żadnym wypadku sprzedawane, udostępniane podmiotom trzecim. Są przez nas traktowane jako w poufne. Wysyłając formularz zapytaniowy lub formularz kontaktowy wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych zgodnie z treścią ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 1997r. nr 133, poz. 883). Dane podajesz dobrowolnie, możesz ich nie ujawnić, jednak to uniemożliwi ci wysłanie zapytania lub złożenie zamówienia.

Prawo do zmiany

Administratorzy strony farbynobiles.pl zastrzegają sobie prawo do zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej, bez uprzedniego informowania o zmianach. Użytkownicy, wchodząc na stronę, powinni zapoznać się z polityką prywatności.

Wyłączenie odpowiedzialności

Strona internetowa farbynobiles.pl powstała w celu zaprezentowania oferty, podzielenia się fachowymi radami z użytkownikami. Prezentowane we wpisach rozwiązania oraz informacje na każdej ze stron mogą nie być jednakowo skuteczne dla każdego, stąd administratorzy i autorzy artykułów nie biorą odpowiedzialności za ich skuteczność.

Administrator danych osobowych

Administratorem danych osobowych jest:

Firma Żelazny Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 8
39-120 Sędziszów Małopolski
NIP: 818-15-81-914
tel. +17 888 6 777
e-mail: zamowienia@ezelazny.pl

  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Zadaj pytanie on-line | eZelazny.pl Napisz do nas... Wyślij